Labradoriet Eenzijdig Gepolijst

Uitverkocht
Land van herkomst
Madagaskar
Gewicht in grammen
36
Lengte in millimeter
65
Verkoopprijs per stuk
€ 2.25
Voorraad
0
Sku: GEPLABEG9

Algemene informatie 

Labradoriet kan kleurloos zijn maar ook grijs, wit en groen. Als labradoriet gepolijst is dan heeft het een blauwe, groene, of geelachtige glans.  

Werking 

Labradoriet is een sterk beschermende steen. Het beschermt je eigen energie tegen negatieve invloeden uit de omgeving en tegen mensen die energie kosten. De steen geeft kracht en verminderd angst. Het geeft je meer doorzettingsvermogen en (zelf)vertrouwen. Het versterkt je intuïtie. Labradoriet kan contact maken met je onderbewuste en brengt vergeten herinneringen naar boven. Daarnaast stimuleert creativiteit en helpt hij je ideeën te bedenken.  

Waar moet ik op letten?  

Sommige mensen zeggen dat labradoriet dof wordt als het vaak met water in aanraking komt, andere zeggen weer dat de edelsteen prima afgespoeld mag worden, maar daarbij geen zeep of chemicaliën te gebruikten. Ik zou beide voor de zekerheid proberen te voorkomen om de edelsteen mooi te houden.  

Sterrenbeeld 

Leeuw, Boogschutter en Schorpioen. 

Let op! 

Edelstenen kunnen ondersteunend werken, maar zijn geen vervanging voor professionele hulp. Zoek daarom professionele hulp als je het idee hebt het nodig te hebben. 

Je krijgt de edelsteen van de foto.