Agaatpunt A kwaliteit 1

Gewicht in grammen
189
Hoogte in millimeter
65
Verkoopprijs per stuk
€ 44.95
Voorraad
1
Sku: AGAPUN1

Algemene informatie 

Agaat is een chalcedoon soort en kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten hebben. Daarnaast heeft agaat smalle banden in verschillende kleuren. Agaat kan je onderscheiden van verschillende variante doormiddel van de kleur en banden. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans.  

Werking 

Agaat is een aardende en stabiliserende steen, daarnaast is agaat ook een beschermende steen. Het bevorderd innerlijke rust en zorgt voor een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert geestelijke en spirituele groei door aan te sporen tot zelfreflectie en door even afstand te nemen om wat objectiever te kijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie en het analytisch vermogen en help daarom om praktisch oplossingen te vinden voor problemen. Agaat geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, geest en ziel.  

Sterrenbeeld 

Tweelingen en Schorpioen. 

Let op! 

Edelstenen kunnen ondersteunend werken, maar zijn geen vervanging voor professionele hulp. Zoek daarom professionele hulp als je het idee hebt het nodig te hebben. 

Agaatpunt A kwaliteit 1